Obvestilo o Zasebnosti

S prijavo na e-novice, poslanim povpraševanjem ali prijavo na izobraževanje omogočite podjetju Jezikovna šola Znam, Ksenija Krevs s. p., Marof 23, Mirna Peč, da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke. Te podatke se obdeluje v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov je Ksenija Krevs, dosegljiva na elektronskem naslovu: ksenija@jezikovnasolaznam.si

OBDELAVA PODATKOV:

Vaše osebne podatke zbiram le, če je to nujno potrebno.

S prijavo na e-novice se strinjate, da o vas zbiram osebne podatke, ki ste jih posredovali ob prijavi. Osebni podatki, ki se zbirajo, so: ime, priimek in elektronski naslov.

Če želite oddati povpraševanje ali prijaviti na izobraževanje svojega otroka, vas bomo prosila za vaš ime, priimek, elektronski naslov, telefonsko številko in razred, ki ga vaš otrok obiskuje v tekočem šolskem letu. Osebne podatke potrebujem, da vam lažje podam odgovor oz. ponudbo na vaše povpraševanje oz. za izvedbo izobraževanja in priprave individualiziranega gradiva.

NAMEN:

Osebne podatke zbiram v skladu z namenom, za katerega ste jih posredovali. Zaupanih osebnih podatkov ne bom uporabila za drug namen.

PRAVNA PODLAGA:

Osebne podatke zbiram na podlagi vašega soglasja.

UPORABA OSEBNIH PODATKOV:

Osebne podatke uporabljam izključno za namen, zaradi katerega ste mi podatke posredovali.

SHRANJEVANJE PODATKOV:

Osebne podatke, ki ste jih posredovali ob prijavi na e-novice, hranim do preklica. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem.
Vse osebne podatke hranim v skladu z veljavno zakonodajo.

POSREDOVANJE OSEBNIH PODATKOV:

Vašo zasebnost spoštujem, zato osebnih podatkov ne posredujem tretjim osebam in jih ne bom javno razkrila, kot je določeno tudi v Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov. Osebnih podatkov ne bom posredovala v tretjo državo ali organizacijo.

VAŠE PRAVICE:

V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.

Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov.

Zahtevo lahko pošljete na elektronski naslov: ksenija@jezikovnasolaznam.si ali po pošti na naslov:

Jezikovna šola Znam
Ksenija Krevs, s. p.

Marof 23

8216 Mirna Peč

V primeru spora imate pravico vložiti ugovor pri podjetju Jezikovna šola Znam ter pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.