Edinstveni program za učenje angleščine z
video razlagami ZNAM angleščino

DARILO:
za vas in za vašega otroka
ZNAM angleščino
video posnetki z razlago in
vajami za 5. razred

BREZPLAČNA DEMO verzija

  • 6 video posnetkov na temo živali,
  • postopna razlaga snovi – kako od besed do samostojnega opisa,
  • primeri nekaterih najboljših praks, kako si lažje zapomniti besede in se jih hitreje naučiti,
  • BONUS: brezplačni kartončki s sličicami in besedami (najboljši način učenja za večino otrok).Demo verzija je samo majhen del celotnega programa, ki obsega preko 70 video posnetkov, dodatnih vaj z rešitvami in kartončkov.

Izkušnje staršev in otrok s programom Znam angleščino:

»Najprej vam moram povedati, da so vaše video lekcije enkratne in da se je sin po njihovem ogledu z veliko večjim veseljem lotil učenja angleščine. Pa tudi zame kot starša, ki sem stvari že pozabila, je to enkratna priložnost da znanje spet osvežim in mu lažje pomagam pri učenju. Hvala in lep pozdrav.«

Alenka K.

“Ksenija, to je ravno to, kar potrebujeva s sinom. Sva si že pogledala in je zelo zadovoljen. Je celo dvakrat gledal isti video.”

Darja L. B.

“Živjo, Ksenija
Hčerka je že gledala videe … še jaz sem… če bi nam kdo tako razlagal ang., bi jo vsi razumeli! Ves poklon za tako dobro razlago tujega jezika. “


Branka O.

»Vaše video lekcije so mojo hčer tako navdušile in z veseljem je gledala in reševala, da se je snov – deli telesa – lepo naučila in celo v šoli, ko je bila vprašana, je dobila dobro oceno 3. Tega do sedaj nismo še nikoli dosegli. Najlepša hvala in lep pozdrav.«

Saša H. M.

“Sem zdajle prečekirala prvo lekcijo…super je..tudi meni prijetno učenje…predvsem razumljivo…in prav tole zdajrabiva…H
VALA!”


Lidija N.

“Zelo smo zadovoljni z video lekcijami, poleg naše petošolke, sta se v akcijo vključila tudi starejša brata, šestošolec (ki mu zelo prav pride osvežitev posameznih stvari) in devetošolec, ki si skuša razjasniti kakšen pojem za nazaj. Super je, še dobro, da sem vas našla.”

Dragica Š.

Moje ime je Ksenija in že 15 let pomagam otrokom do znanja jezikov.

Skozi leta sem opazovala, kaj najbolj koristi otrokom, ki se še ne znajo naučiti angleščine sami. Zato sem ustvarila spletni program, ki podpira tako otroke kot starše pri učenju angleščine doma.

Program Znam angleščino – video lekcije za 5. razred otroke korak za korakom, enostavno in sistematično vodi, da je učenje v udobju domače dnevne sobe zanimivo in učinkovito.

DARILO:
za vas in za vašega otroka
ZNAM angleščino
video posnetki z razlago in
vajami za 5. razred